ניצחון ראשון לעונה: הפועל פתח תקווה גברה הערב (שבת) 0:1 על הפועל ירושלים באצטדיון המושבה. כריס קימבדי הכריע עם שער גדול בדקה ה-14 והעניק לעומר פרץ רגע של נחת.
המאמן פרץ סיכם: "הייתה תקופה לא קלה, התחלנו את העונה לא טוב, היינו צריכים את הניצחון הזה שייתן אנרגיות ויגרום לשחקנים להאמין בעצמם. כמה היה קשה מ-1 עד 10? 10. צריך לחבק את הניצחון הזה, הכדורגל לא היה גדול, זה לא מה שאנחנו רוצים לראות מהקבוצה, אבל הניצחון מקדש את הכל".
"אנחנו חסרים שחקנים. סונגה לא פה, העסקה שלו תלויה באוויר. אין לנו אותו ואין לנו מחליף. צריכים עוד כמה שחקנים כדי לסגור את הסגל. ההיצע לא גדול, הרבה שחקנים התחלפו, אנחנו מנסים להדביק את הקבוצה מחדש".
על שוק העברות אמר: "גוני נאור? מיכאל אוחנה? כל שחקן ישראלי שפנוי כרגע מעניין אותנו, אנחנו בודקים את השוק ובודקים לעומק כל אופציה. כל מי שיתאים לנו מקצועית ואישיותית נלך עליו".
"צריכים להבין את החוזקות שלנו תוך כדי תנועה. יש חסרונות מאוד גדולים משנה שעברה. אנחנו קצרים, אבל נדביק את מה שצריך. תהיה פה קבוצה חזקה, זה ייקח יותר זמן. מודעים לציפיות, ניראה הרבה יותר טוב".
ליאור זדה, מאמן הפועל ירושלים: "אני יוצא מאוד מאוכזב. התחלנו לא טוב, קיבלנו גול שהכריע את המשחק. לא הגבנו טוב בחצי הראשון, בחצי השני לחצנו והגענו להרבה מצבים. זה משחק של תיקו, ההפסד הזה מאכזב מאוד".
"לא קיווינו לפתוח את העונה עם שני הפסדים, אבל זו עובדה. צריכים לדעת לצאת מזה ואנחנו נצא מזה. אני לא אדבר על שופטים, זה מתסכל וזהו. צריכים להתאושש מהמשחק הזה, לתקן את הטעויות, לבוא נחושים ולפצות את הקהל שלנו. נעשה את זה".