הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

המחליף של קנגווה: קשר נוריץ' יושאל להפועל ב"ש

רגע לפני רישום הסגל לליגה האירופית, האדומים בדרך לצרף את השחקן הגנאי בן ה-23, שנרכש ב-4.5 מיליון יורו לפני שנתיים בלבד מהליגה האוסטרית. שיתף פעולה עם אוסקר גלוך

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   01.09.26 - 14:05
Getting your Trinity Audio player ready...
הפועל ב"ש תצטרך לרשום עד מחר (רביעי) בלילה את הסגל שלה לעונה הקרובה בליגה האירופית, ובמועדון מצאו כעת את מחליפו של קינגס קנגווה - פורסון אמנקווה הגנאי, שיגיע בהשאלה מנוריץ' וינחת הלילה בישראל לקראת בדיקות רפואיות.

אמנקווה הוא קשר גנאי בן 23 ששיחק בנוריץ' בשנתיים האחרונות ומוערך ב-3 מיליון יורו על פי 'טרנספרמרקט', לאחר שנרכש בקיץ 2024 על ידי האנגלים מזלצבורג בתמורה ל-4.5 מיליון יורו.

אמנקווה הינו קשר אמצע, שיכול לשחק גם כקשר התקפי וכשחקן כנף ימין עם רגל שמאל חזקה. מאז הגיע לנוריץ' בקיץ 2024, אמנקווה סבל משלוש פציעות משמעותיות, אך הצליח לרשום 40 הופעות בצ'מפיונשיפ (חלק גדול מהן כמחליף) ותרם ארבעה שערים ושלושה בישולים.

אמנקווה הגיע לאירופה ב-2021 כשהיה בן 18 ויצא למספר השאלות בשתי הליגות הבכירות באוסטריה. לאחר מכן הוא שיחק במשך עונה וחצי במדי זלצבורג לצידו של אוסקר גלוך, כאשר בעונת 23/24 הוא רשם ארבעה שערים ושני בישולים ב-29 הופעות, שהובילו למכירתו בתמורה ל-4.5 מיליון יורו. כעת, הוא בדרך לב"ש בעונה הקרובה.