הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

״יש ליאניס חאג׳י הצעה טובה ממכבי ת״א״

סוכנו של קשר נבחרת רומניה: ״מסוגלת לשלם מיליון לעונה. הוא צריך להחליט״

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   08.09.26 - 11:56
Getting your Trinity Audio player ready...
יאניס חאג׳י. סוכנו טוען שיש הצעה ממכבי ת״א (GETTY)
יאניס חאג׳י. סוכנו טוען שיש הצעה ממכבי ת״א (GETTY)

האם מכבי תל אביב תנחית עוד שם גדול בחלון? אחרי שהצהובים החתימו וכבר שיחקו עם ג׳יימס טאברנייר שהגיע מריינג׳רס, שמו של אחד השחקנים המוכרים בכדורגל הרומני שוב קושר אליה.

חאג׳י בן ה-27, שהוא גם בנו של אגדת הכדורגל הרומנית גיורגי חאג׳י, משחק באלאניספור הטורקית, כשהוא רשם 54 הופעות ו-8 בנבחרת רומניה. בעברו שיחק הקשר ההתקפי בריינג׳רס, דפורטיבו אלאבס, גנק ואפילו ביצע קדנציה קצרה בפיורנטינה. כעת, ואחרי שמיעט לשחק במחזורי הפתיחה בליגה הטורקית, מעמדו מעורער וייתכן שייחפש יעד חדש.

ציוץ של אוהד מכבי ת"א בטוויטר שהתחיל כהטרלה, המשיך כדיווחים בכל רומניה לפיהם מכבי ת"א רוצה את הקשר. כעת, סוכנו של חאג׳י התייחס לאפשרות שיגיע למכבי תל אביב בראיון עם התקשורת הרומנית, ודווקא סיפר על כך שיש התעניינות. ״שמעתי על ההצעה ממכבי ת״א. זו הצעה טובה. זה תלוי ביאניס ומה הוא חושב. מכבי תל אביב זו קבוצה שיכולה להציע מיליון או 1.2 מיליון יורו בשכר״, אמר יואן בקאלי. ״זו קבוצה שמשחקת במפעלים האירופאיים. עכשיו הכל תלוי ביאניס ובאביו, כי יאניס בן 27 והוא כבר לא ילד. יש לו ילד, גיורגי חאג׳י הוא סבא. יאניס מסוגל לקבל החלטה״. הוסיף.

לפי המידע שנמצא במערכת ערוץ הספורט, מכבי ת"א לא מתעניינת בחאג'י, אבל אם נשפוט לפי דברי הסוכן, ייתכן שדווקא יש דברים בגו.