הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

לא יגיע לוולוס: המו"מ על קרווין אנדרדה פוצץ

הקשר יושאל ממכבי ת"א ויחזור לליגה הברזילאית אחרי עונה אחת בלבד. הקבוצה הבאה בפנים

תומר לוי
תומר לוי   09.09.26 - 18:11
Getting your Trinity Audio player ready...

קרווין אנדרדה עוזב את מכבי תל אביב, אבל נראה שבניגוד לציפיות היעד הבא שלו יהיה בברזיל. לערוץ הספורט נודע שהמו"מ מול וולוס פוצץ וכי הקשר בדרך לרסיפה מהליגה הברזילאית.

רק לפני שנה אנדרדה הצטרף למכבי ת"א מהליגה הברזילאית והוא ישוב בחזרה אליה. רסיפה נמצאת כרגע במקום העשירי בליגה השנייה, היא רחוקה 12 נקודות מהמקום הראשון כשעד כה שוחקו 26 מחזורים. המו"מ התפוצץ על רקע ההצעה מהקבוצה הברזילאית כשסוכניו הזרים רצו  מלכתחילה להעביר אותו למדינה ממנה הגיע לצהובים.

אנדרדה, כאמור, כבר היה בדרכו לוולוס כשעל פי המתווה בחוזהו הייתה אמורה להיות אופציית רכישה שעומדת על 1.6 מיליון יורו. בנוסף, מכבי ת"א הייתה מחזיקה ב-20 אחוזים ממכירה עתידית, אבל בסופו של דבר הוא לא יצטרף אליה.

אנדרדה, שנרכש בסכום של 1.8 מיליון יורו, לא הרשים בעונה החולפת במכבי תל אביב עם 3 שערים ובישול בודד ב-28 הופעות במסגרת ליגת העל. העונה הוא לא שותף במדי הצהובים, למעט הופעה בודדת בת שש דקות בלבד כמחליף במשחק האחרון באירופה נגד צסק"א סופיה.

השחקן בן ה-21 מחזיק בחוזה במכבי תל אביב, שמצידה הבהירה לו שעדיף שייצא בהשאלה על מנת לצבור דקות ולהתפתח כשחקן. עד כה דחה הצעות מאירופה, זאת מתוך העדפה לחזור לברזיל שם שיחק במדי פורטלזה.