הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

העבודות החלו: השינוי שמגיע לאצטדיון טדי

בעלות שני מיליון ש"ח, החל שיפוץ שנועד להקל על השחקנים במגרש המיתולוגי של הקבוצות הירושלמיות. הפרטים

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   15.09.26 - 15:14
Getting your Trinity Audio player ready...

בית"ר ירושלים תפגוש הערב (שלישי) את מכבי פתח תקווה בבלומפילד, כאשר במקביל החלו העבודות לשדרוג המשטח בטדי.

הכוונה היא לשדרג את הדשא ולהפוך אותו להיבירידי, לצד מנורות חימום, כך שהוא יתאים לכל סוגי מזר האוויר. הדשא באצטדיון לא בהכרח מקבל מספיק אור בכל משחק, והוספת מנורות החימום נועדה לאפשר לו לשמור על עצמו בצורה טובה יותר כאשר הפרויקט יעלה כשני מיליון ש"ח.

במקביל, הוגדל מגרש אחד בגבעת רם ובבית וגן למגרש תקני במה שיאפשר קיום משחקים של קבוצות הנוער ויוריד לחץ מאצטדיון טדי.

כזכור כבר בתחילת 2026 נודע לבית"ר והפועל ירושלים כי הן לא יפתחו את עונת המשחקים של 2026/27 באצטדיון טדי לרגל שדרוג משטח הדשא.

על פי התכניות הירושלמיות אמורות לחזור ולארח משחקים באצטדיון המיתולוגי לאחר פגרת הנבחרות במחזור השישי, כשהפועל י-ם תארח את מכבי חיפה (10.10) ובמחזור השביעי בית"ר תפגוש את מכבי ת"א.