הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

שלמה: "לא קל כשעומדים מולך ברחבה"

בלם מכבי ת"א אחרי ה-0:0: "חושב ששיחקנו בקצב טוב. יש לאן להשתפר"

תומר לוי
תומר לוי   11.10.26 - 07:47
Getting your Trinity Audio player ready...

מכבי תל אביב סיימה ב-0:0 מאכזב מול בני סכנין, כשהצהובים התקשו למצוא את הרשת למרות מספר הזדמנויות. בלם הקבוצה, רז שלמה, התייחס ליכולת של קבוצתו, למפגש הקרוב מול בית"ר ירושלים וגם להפסד הכואב של נבחרת ישראל מול אירלנד.

על התיקו מול סכנין: "סכנין לא יצרה יותר מדי. ידענו ללחוץ ולחנוק אותה. במשחקים הקודמים שיחקנו בצורה פתוחה יותר והפעם היה צפוף מאוד. צריך להסתכל על הצד החיובי, שמרנו על שער נקי, הגענו להרבה מצבים ולא כבשנו. עשינו את הדברים כמו שרצינו, הגענו למצבים איכותיים, נכנסנו לרחבה, ביצענו תנועות עומק ופגענו במשקופים. אולי היה חסר לנו קצת מזל".

על הקושי מול קבוצות מסתגרות: "כשעומדים מולך ברחבה ומצופפים, זה לא קל. אני מקווה שבמשחקים הבאים נכבוש מוקדם והדברים ייפתחו. פתחנו את העונה בסערה, אז אולי כלפי חוץ זה נראה פחות טוב, אבל אני חושב ששיחקנו בקצב טוב. תמיד יש לאן להשתפר, ואם היינו מבקיעים זה היה מצוין. ככל שהמשחק מתקדם קשה יותר לפצח קבוצות שמסתגרות, אנחנו פשוט צריכים לכבוש שער מוקדם".

לקראת בית"ר ירושלים: "זה אחד המשחקים הקשים בליגה בשנים האחרונות. נלמד את היריבה ונגיע למשחק החוץ במטרה לנצח".

על ההפסד 3:0 לאירלנד במדי נבחרת ישראל: "אחרי המשחק ירדנו והתביישנו, בשביל עצמנו ובשביל המדינה. לא היינו צריכים להיראות ככה. חוץ מלהצטער, לא היה הרבה מה להגיד. לא שיחקתי במשחק שאחריו, אבל התוצאה הייתה טובה יותר".

על הביקורת כלפי ההגנה: "כבלם, כשסופגים שערים ומדברים על ההגנה זה לגיטימי, אבל מבחינתי משחק ההגנה הוא של כל הקבוצה".

על החשיבות של יציבות והמשכיות בהרכב: "במיוחד במקום שיש בו תחרות, אי אפשר להוריד את הרגל מהגז אפילו לשנייה. אם לא תהיה טוב, תמצא את עצמך בחוץ".

על התחרות עם טייריס אסנטה: "במועדון כמו מכבי תל אביב תמיד יהיו כמה שחקנים טובים על כל תפקיד. מי שמקבל את ההזדמנות צריך לדעת לשמור עליה".

תגיות: רז שלמה