רגע לפני המשחק הגדול מול מכבי חיפה מחר (שני), הפועל באר שבע קיבלה חדשות רעות - כשגיא כששניים מהשחקנים החשובים בהרכב של רן קוז'וך נמצאים בספק גדול למפגש מול הירוקים.
הראשון הוא גיא מזרחי, ולמעשה רק ביום המשחק יוחלט סופית אם הוא ייקח חלק במשחק ויירשם בסגל. המגן הימני סובל מכיווץ חזק בשיר הירך האחורי, ויש חשש שאם ינסו לשתפו הפציעה תחמיר. באותו מצב פחות או יותר נמצא גם לוקאס ונטורה, שנמצא בספק גדול ובנוסף אליהם גם עידן נחמיאס עדיין פצוע.
"קבלנו סטירה מצלצלת ביום חמישי, אין ספק. אבל לא שכחנו לשחק כדורגל. נגיע מוכנים לסמי עופר", אמר אחד משחקני הקבוצה. הבעיה העיקרית בפציעה של מזרחי, היא שאין באמת מגן ימני טבעי מחליף בסגל ובמידה שהוא לא ישחק מדובר במכה גדולה.
מבחינת ההרכב, נראה כי הפעם הרוטציה תהיה פחות גדולה; רוב השחקנים הבולטים יפתחו ואת הרוטציה הרחבה יותר ישמור רן קוז'וך למשחק בשבת מול מכבי פתח תקוה, כך שפדרו אמאדור, ניב יהושוע, אמנקווה פורסון, אליאל פרץ, איגור זלאטנוביץ', ג'בון איסט ואיתי רוטמן אמורים לפתוח במשחק. במידה ומיגל ויטור, שפתח בשני משחקים ברציפות, ירגיש שהוא מוכן - הוא יפתח גם מחר, במידה שלא - רוטמן וג'יבריל דיופ ככל הנראה יפתחו.