הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

אשקלון הפסידה 4:3 לרעננה במשחק אימון

החבורה של מחפוד שלא ניצחה תשעה משחקי ליגה, נכנעה לשחקניו של לחמן מהלאומית. המאמן: "התוצאה פחות חשובה. הזרים שיהיו יצטרכו להוביל את הקבוצה עד סוף העונה"

זיו אברג'יל   24.03.11 - 17:26
Getting your Trinity Audio player ready...
לאחר שסיימו את סאגת המאמן בהפועל אשקלון, היום (חמישי) קיימה הקבוצה של אלי מחפוד משחק אימון מול הפועל רעננה מהליגה הלאומית.

  • חדשות, סגלים, תקצירים, לוח משחקים, סטטיסטיקות וטבלה בעמוד ליגת העל
  • החבורה מהדרום שלא רשמה ניצחון מזה 9 משחקים, הפסידה במשחק 4:3 לחניכיו של אייל לחמן. לאשקלון כבשו איליה יבוראין, אריק גאו ורז אוחיון הצעיר.

    "התוצאה פחות חשובה במשחק הזה", אמר המאמן אלי מחפוד. "יצאתי מעודד מהמשחק וראיתי הרבה דברים טובים. היום אני יותר אופטימי, רציתי לבדוק כמה דברים בעיקר לגביי הזרים שיהיו אלה שהצטרכו להוביל את הקבוצה עד סוף העונה".

    מהרכב אשקלון נעדרו מחמוד עבאס, אדיר טובול, רביד גזל ושניר גואטה הפצועים. במחצית שיתף מחפוד הרבה שחקנים צעירים כמחליפים.

    -->