כל מי שמביט בפרארי 458 ספצ'יאלה מתקשה לנתק את עיניו מהמכונית המפוסלת והעיניים לא מפסיקות לסרוק אותה מהחרטום ועד לזנב ובכל פעם מתגלה משהו אחר, הפרטים מתחברים והקווים זורמים בהרמוניה לשלמות. אז איך זה שחוליית המעצבים הבכירים במחלקת העיצוב של פרארי במראנלו איטליה בכלל העזה לחשוב שיש מקום לעצב את המכונית עוד יותר? מישהו לא אמר להם שאם זה לא יצליח זה עלול להמיט חרפה על המכונית?
איזה מזל שלא אמרו להם את זה כי אז לא היינו מקבלים את ה-458 MM Speciale שעוצבה בהשראת ה-288 GTO שיוצרה בפרארי בין השנים 1984-1987 ועוצבה על ידי לאונרדו פיוראבאנטי מסדנת פינינפארינה.
אחרי כמה שבועות של הדלפות וצילומי מחתרת שרמזו על מכונית מיוחדת שקורמת עור וגידים בסדנת העיצוב המיוחדת של פרארי, הסתבר כי אכן יש מכונית כזאת שעוצבה במיוחד עבור אזרח בריטי אחד ויחיד שהספצ'יאלה לא הייתה מספיק מיוחדת עבורו והוא ביקש וגם שילם סכום גדול שהביא את המעצבים להתכנס שוב ולטפל בתכשיט ולגרום לו להיות נוצץ עוד יותר.
(צילום: יצרן)
פרארי זה אדום, לא?
המכונית שהמרכב שלה כולו עשוי אלומיניום, נצבעה בצבע לבן בוהק ומנצנץ מיוחד ששמו הומצא במחלקת המצאת השמות הרומנטיים של פרארי והוא נקרא "ביאנקו איטליה" ולכבוד הרגשות הפטריוטיים של האיטלקים, הודבקו שלוש מדבקות לכל אורך המכונית בצבעי הדגל שמעוררות בליבו של כל אחד מבני ארץ המגף את הגאווה הלאומית. בזנב המכונית תמצאו כנפון אחורי שעבר עיצוב מחדש וגם פתחי כניסת ויציאת אוויר חדשים בירכתי המכונית המאפשרים לאוויר איטלקי צונן של פסגות הדולומיטים להיכנס לקרר את המנוע האדיר בזנב המכונית (597 כוחות סוס) מעבר לפתחים שכבר נמצאים שם בדגם הספצ'יאלה.
כמו כל אמן שעובד במחשכים על היצירה שלו ומחכה לרגע שהיא תיחשף לעיני הקהל, כך גם במקרה הזה. אחרי שהריפודים הפנימיים בצבע "חום צ'וקולאטו" נתפרו בחוטים לבנים שמתאימים לגוון החיצוני, הוסר הלוט מהמכונית המדהימה ביופייה והיא נחשפה במלוא הדרה. לא ידוע מה מחירה ולא ידוע אם פרארי תייצר ממנה כמות מסחרית גם אם במהדורה מוגבלת, כל שידוע הוא שיש בריטי אחד עשיר מאוד שמחכה שיצירת האמנות הזו תנחת בפתח ביתו.
נ.ב.
כל ההשראה של ה-288 מסתכמת בסך הכול בקורות A התומכות בשמשה הקדמית שנצבעו בשחור. המון השראה...
(צילום: יצרן)
(צילום: יצרן)
(צילום: יצרן)