הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

יריבו של רוח השם תועד גונב מחנות בשוק הכרמל

בצינור מפרסמים: מקסימוס בנז'וטה נתפס על חם במצלמות בחנות יודאיקה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   28.07.26 - 20:13
Getting your Trinity Audio player ready...
(אלן שיבר)
(אלן שיבר)
אחרי אירוע הקרבות של האחים גורדון בתל אביב, תכנית הצינור ברשת 13 מדווחת הערב (שלישי) על תקרית מביכה ופלילית בסיום התחרות שנערכה בהיכל.

אתמול בצהריים, מקסימוס בנז׳וטה המולדובי נכנס לחנות בשוק הכרמל ובלי בושה תועד גונב פריטים מחנות יודאיקה. הלוחם נתפס במצלמות החנות שהוא אוסף כמה מגנטים וחפצים נוספים בשווי מאות שקלים. המולדבי עלה לאחר מכן לקרב מול רוח השם גורדון והפסיד לו בהחלטת שופטים.
 
שרון סולימנזדה בעלת החנות סיפרה לצינור: "בבוקר ראיתי שהיו דברים חסרים בחנות. בדקנו את המצלמות והבן שלי זיהה את הלוחם אחרי זה בטלוויזיה. אני מבקשת שכל העולם יראה. זה לא נעים לגנוב מעסק שמשתדל לא לטבוע ומחזיק את הראש מעל המים".

ממארגני האירוע נמסר: "מגנים כל עבירה על החוק באשר היא מחוץ לזירה ובתוכה. הפיקוח שלנו על הלוחמים היא במסגרת התחרות עצמה".