הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מכובד: ישראל ברבע גמר אל' העולם בגיימינג

יריב תוניסאי סירב ללחוץ יד לישראלים לאחר הפסד ב-LOL

מתן בן ישי
מתן בן ישי   10.11.17 - 18:50
Getting your Trinity Audio player ready...
אליפות העולם בספורט אלקטרוני  מתקיימת בימים אלו בדרום קוריאה, בעיירת החוף בוסאן (Busan), ונכון לרגעים אלו, כל נבחרת לונובו-ישראל העפילה לשלבי רבע הגמר. הנבחרת מתחלקת לשלוש קבוצות, המתחרות במשחקים Counter Strike: Global Offensive, ובמשחק ,League of Legends  מתחרה קבוצת Totti,  ובמשחק טקן 7 (Tekken) שם מתחרה המתמודד מיכאל קרקז.

לאחר אירועי אמש, בהם ניצח קרקז את המתמודד הדרום אפריקאי בטקן 7, הביא עימו גאווה נוספת, וקרקז ניצח גם את השחקן הפיני בסבב שמינית הגמר. צעד קרוב נוסף לגביע. נמסר שמיכאל נחשב לחביב הקהל שם, והפגין מקצועיות לאורך כל המשחקים, ואפילו הסתחבק עם המתמודדים.

 

במשחק League of Legends, קבוצת Totti ניצחה את כל משחקיה בבית A (נגד תוניסיה וקוסטה ריקה ומקאו) מה שמבטיח הצלבה טובה בשלב רבע הגמר. לצערנו, נמסר שאחד ההמתמודדים מנבחרת תוניסיה, סירב ללחוץ את ידם של הנבחרת בסיום המשחקים לאחר ההפסד.

 

במשחק Counter Strike:Global Offensive מול נבחרת תאילנד, נבחר להיות משוחק ומוקרן על הבמה הראשית של האליפות, שם קטפה הקבוצה הישראלית ניצחון וסיימה את הבית עם שני נצחונות והפסד אחד. לאחר סיום שלב הבתים ב-CS:GO עלתה הקבוצה מהמקום השני בבית לאחר תיקו משולש שהוכרע בהפרש סיבובים.

 

עידו ברוש, יו"ר העמותה לגיימינג תחרותי בארץ, המלווה את השחקנים במסעם, מסר: "הנבחרת לנובו-ישראל עשתה עבודה פנטסטית בימי המשחקים הראשונים. במשחקים הקבוצתיים, הנבחרת העפילה בשני המקצים לשלב רבע הגמר, ובמשחק טקן, השחקן הישראלי מיכאל קרקז הצליח להביס בקלות את כל היריבים עד כה, כולל בבית ובשלב שמינית הגמר. אנו מודים לחברת Lenovo ישראל שאפשרה לעמותה לשלוח נבחרת חזקה ומצוינת, ומקווים שהקהילה בישראל תמשיך לעודד מרחוק עכשיו בשלבים החשובים של רבעי הגמר".

 לצפייה במשחקי האליפות אתם מוזמנים לראות דרך ערוץ ה-Twitch הרשמי של פדרציתת הספורט האלקטרוני העולמי (IeSF (International e-Sports Federation).


Watch live video from iesf_tv on www.twitch.tv
-->