הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מנכ"ל סוני מתייחס לאפשרות של קרוס פלטפורם

האם סוף סוף שחקני הסוני יחיו בהרמוניה עם שחקני האקס בוקס והנינטנדו סוויץ'?

מתן בן ישי
מתן בן ישי   02.09.18 - 17:07
Getting your Trinity Audio player ready...

לפניי כמה חודשים חברות מיקרוסופט ונינטנדו החליטו להתגרות באופן פומבי בסוני, והשוויצו בכך ששתי החברות משתפות פעולה על מנת לתת לשחקנים את האופציה לקרוס פלטפורם מלא בשלל משחקים, ביניהם גם  Minecraft ו- Fortnite, מה שאומר שבעצם שחקני האקס בוקס יכולים לשחק כנגד שחקני הנינטנדו סוויץ'.

 

 

Epic Games שפיתחה את Fortnite הוציאה את המשחק עם אופצייה מובנית לקרוס פלטפורם בין כל מערכת, אך שחקני הפלייסטיישן סובלים מהגבלות של סוני, ואינם יכולים לשחק כנגד שחקני האקס בוקס והסוויץ', רק כנגד שחקני המובייל והמחשב האישי. הסיבה לכך? סוני מכרה כמות קונסולות כפולה ממיקרוסופט, המתחרה שלה, ומחזיקה כמעט ב-60% מנתח שוק הקונסולות.

בהתייחסות רשמית לנושא מצד קנצ'ירו יושידה, מנכ"ל סוני, נמסר כי "אנחנו בחברה מאמינים כי פלייסטיישן היא הקונסולה שבה הכי עדיף לשחק. Epic Games משתפת פעולה באופן רשמי עם סוני, וזו הדרך להעניק לשחקנים את החוויה הטובה ביותר. זו דעתנו. למעשה סוני מאפשרת קרוס פלטפורם יחד עם שחקני המחשב האישי ומערכות אחרות". אם לסכם בקצרה את האמירה? נכון להיום, אין בסוני שום תכנון לאפשר קרוס פלטפורם בין המתחרות, וחבל.

-->