$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

האזנה בגיימינג: חברת Riot תתחיל להקליט שיחות שחקנים בקרוב

הצהרה זו מגיעה כחלק מניסיון החברה לרסן התנהגות פוגענית במשחקיה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט  28.06.22 - 14:25

רובנו לא נהנים לשמוע או לראות הערות מגעילות מגיימרים אחרים. סביר להניח שלעולם לא ייעלמו לחלוטין הערות מסוג זה, אבל מפתחי משחקים לפחות מנסים להפוך אותן לפחות נפוצות. ככזה,  חברת Riot Games תתחיל בקרוב לנטר את הצ'אט הקולי (מיקרופון) של שחקני Valorant במשחק.

Riot Games יתחילו להשתמש במערכת זו ב-13 ביולי. המערכת החדשה תנטר רק תקשורת קולית בשפה האנגלית בצפון אמריקה. זה נראה הגיוני מכיוון שבסיסי השחקנים הגדולים ביותר של המשחק נמצאים בארצות הברית וקנדה. השינוי הוזכר לראשונה בעדכון מדיניות הפרטיות של Riot  באפריל האחרון, שם צוין כי המדיניות החדשה "תאפשר לנו להקליט ולהעריך נתונים קוליים בעת שימוש בערוצי תקשורת קוליים בבעלות Riot". ביישום הראשון, המערכת לא תשמש בשלב ראשון לאיסור על פי הצהרות רשמיות במערכת.  במקום זאת, זה ישמש כדי "לאמן את מודל לימוד השפה שלנו ולהביא את הטכנולוגיה למקום טוב מספיק להשקת גרסת בטא מאוחר יותר השנה".

אם זה אכן ירסן את ההתנהגות הרעילה במשחק או לא נותר לראות. אולפני פיתוח, מהגדולים ועד הקטנים ביותר ניסו דרכים שונות ולפעמים שנויות במחלוקת כדי לנסות לרסן רמאות או התנהגות בעייתית במשחקים. ברוב המקרים זה פשוט לא עובד.

הסיבה הראשונה מהשתיים המרכזיות בנושא, היא החברות עצמן. לדוגמא במשחקי קול אוף דיוטי בשנים האחרונות יש מגפה רצינית מאוד של צ'יטרים במשחקים. החברה אכן שחררה תוכנת אנטי צ'יט בשם Ricochet, והיא אכן מצליחה לחסום רמאים מהמשחקים. אבל המשחק עצמו הוא חינמי בדומה למשחקי Riot. אותו צ'יטר פשוט צריך לפתוח עוד חשבון והוא יוכל להמשיך לשחק כאילו לא קרה. עד הפעם הבא שיתפסו אותו.

הסיבה השנייה היא: במשחקים תחרותיים, אפשר לומר שיחסית הגיימרים שם, יצירתיים מאוד, ואם הם מתמודדים עם איום אמיתי של ענישה ממערכות מבוססות תקשורת קול, כנראה יחפשו דרכים חדשות לעצבן או להרוס לאנשים את המשחקים. בשנייה שאותו אחד ימצא את הדרך הנכונה, הוא כבר יידע לעדכן את כל מי שצריך, ובנוסף ככל הנראה ישתף סרטון "הדרכה".

Riot  ניסתה באופן פעיל לצמצם את התנהגות השחקנים הפוגענית. החברה ציינה מוקדם יותר השנה שהיא הטילה איסורים נוספים והעניקה לשחקנים את היכולת "להשתיק" מילים מסוימות. אבל אלא אם מישהו מוכן לקבל את החיסרון בלשחק משחק יריות תחרותי בלי יכולת צא'ט קולי, רוב הסיכויים שהם יצטרכו לסבול לפחות כמות מסוימת של התנהגות מגעילה לפני שישתיק שחקן מסוים.