הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מהפכת דוחא יוצאת לדרך: שוטר ומאבטח על כל אוהד

על 50 הצופים במשחק של בני סכנין מול הפועל ת"א, ישמרו 50 שוטרים ו-50 מאבטחים. תנ"צ עזרא הגיש למפכ"ל קראדי את מסקנות וועדת אירועי דוחא. גורם המעורב בבדיקה: "בלי טיפול ראוי יהיה זעזוע"

  24.04.26 - 16:05
Getting your Trinity Audio player ready...
דוחא. הוגש דו"ח חמור
שוטר ומאבטח על כל אוהד. זה יהיה הנוהל המשטרתי במשחק בשבת בין בני סכנין להפעול תל אביב. המשטרה אישרה כניסתם של 25 אוהדים לכל קבוצה, כאשר בתוכם כלולים גם חברי הנהלה. על הקהל הסוער הזה ישמרו 50 שוטרים ו-50 מאבטחים. בסכנין כועסים על דרישות המשטרה, אך נכון לכרגע לא צפוי להיות שינוי בתכניות המשטרתיות.

בתוך כך הגיש היום תת ניצב עזרא אהרון את מסקנות ועדת החקירה לבדיקת האירועים בדוחא בסיום המשחק בין בני סכנין לבית"ר ירושלים למפכ"ל משה קראדי. בבדו"ח שכתב, ממליץ בין היתר אהרון לשנות את השיטה כדי למנוע הישנות מקרים כאלה בעתיד. גורם שמעורב בבדיקה אמר ל"חדשות הספורט" : "מדובר בתפוח אדמה לוהט שאם לא יטופל כראוי המערכת תספוג זעזוע ותשונה".

בשבוע שעבר כזכור, גזר בית הדין של ההתאחדות על סכנין עונש של ארבעה משחקי בית ללא קהל וקנס כספי של 50 אלף שקלים, והקבוצה ביקשה לבטל את העונש, או לכל הפחות להשוות אותו לזה של בית"ר, שספגה קנס של 75 אלף שקלים ושני משחקים ללא קהל על תנאי. בדיון על הערעור אמש, החליט בית הדין להקל בעונשה של סכנין וגזר עליה שני משחקים רדיוס בפועל ושניים נוספים על תנאי. בית"ר אגב שלחה לדיון את מנהל הקבוצה, אברהם לוי, כדי שיוודא שהאינטרסים של הקבוצה לא ייפגעו.

בסכנין החליטו היום שהשחקנים יצטרכו להתרגל לדוחא השומם וסגרו את האימון הערב בפני האוהדים. רמיק יז'רסקי, אדריאן פיטו ואחמד קסום, עשו אימון ריצה קל ושיתופם בשבת בספק. במוצאי שבת יגיע חלוץ מברוקינה פאסו ובשבוע הבא אמור להגיע קשר מקוסטה ריקה, כשאת שניהם יבחן המאמן לופא קדוש במהלך השבוע.
-->