הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

יממה אחרי שרונאלדו עזב: זה מספר 7 החדש של פורטוגל

אחרי שהכוכב הוותיק עזב את המחנה בסערה, החולצה המפורסמת שלו הוענקה לשחקן אחר. בפורטוגל מדווחים כי גם ראש הממשלה של המדינה התערב בסאגה ודרש לדבר עם ז'סוס. הפרטים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   01.10.26 - 13:23
Getting your Trinity Audio player ready...
יש מספר 7 חדש. רונאלדו (GETTY)
יש מספר 7 חדש. רונאלדו (GETTY)
סערת כריסטיאנו רונאלדו בפורטוגל לא מפסיקה לייצר כותרות במדינה שלו והיום (חמישי) מדווחים בתקשורת המקומית על מיני סערה חדשה. אחרי שנטש את המחנה של נבחרתו, המספר המפורסם של רונאלדו, חולצה מספר 7, לא ישאר מיותם במשחק נגד דנמרק הערב.

על פי האתר הרשמי של אופ"א ורשימת הסגלים למשחק הערב בקופנהאגן, רפאל לאאו ילבש את החולצה מספר 7 של CR7. לא ברור עדיין אם מדובר במעשה קבוע, או שרק בשינוי רגעי בעקבות החיוב במשחקי נבחרות למלא את כל 11 המספרים, אבל אין ספק שמדובר בשינוי מהותי בסגל הפורטוגלי, כשלא מן הנמנע שלאאו יהפוך כעת לשבע הקבוע של פורטוגל.
אך לא כאן נגמרת הדרמה. בפורטוגל מדווחים עוד כי הסאגה של רונאלדו הגיע כל הדרך למעלה - עד לראש ממשלת פורטוגל בכבודו ובעצמו. לואיש מונטנגרו, ראש הממשלה, ביקש מיו"ר ההתאחדות הפורטוגלית לדבר אתמול עם המאמן ז'ורז'ה ז'סוס בנושא של רונאלדו, כשהסאגה הזו משפיע גם על הפוליטיקה המקומית.

כזכור, כריסטיאנו רונאלדו עזב במפתיע את מחנה הנבחרת בקופנהגן אחרי שלא שותף במשחק האחרון של פורטוגל ולאחר שהובהר לו כי לא ישותף גם בשניים הבאים. הסאגה הזו הסעירה את פורטוגל, שכבר שבוע עוסקת בנושא, במהלכו רונאלדו נטש את האימון של הנבחרת שלוש פעמים רצופות.