הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

בשל כאב: שיתוף סתיו טוריאל יוכרע בסמוך למשחק

כוכב הפועל ת"א עבר בדיקת אולטרסאונד. וגם: מצבם של אווסו ואלטמן

הדר יעקבי
הדר יעקבי   20.08.26 - 14:03
Getting your Trinity Audio player ready...

12 שנים חיכתה הפועל ת"א לזירה האירופית, מספיק זמן כדי שהלילות מול מילאן, צ'לסי, פארמה, פ.ס.ז', בנפיקה, ריינג'רס, סלטיק והמבורג יהפכו מרגעים בלתי נשכחים לזיכרונות רחוקים. הערב (חמישי) יפגשו האדומים את אטאלנטה בפלייאוף הקונפרנס ליג, ויקוו לרשום גם מול הקבוצה מברגאמו רגע מפואר בהיסטוריית המועדון. 

שעות לפני המשחק, ישנו חשש קל בהפועל ת"א בגזרת סתיו טוריאל, שכן הכוכב חש כאב בשריר הירך וערך בדיקת אולטרסאונד. נכון לעכשיו הוא אמור לעלות לשחק, אך ההחלטה הסופית תתקבל רק בסמוך למשחק.

בקבוצה של אליניב ברדה מודעים היטב ליחסי הכוחות ולפערי הרמות, כאשר ההבדל בשווי הסגלים עומד על 447 מיליון יורו לעומת 13 בלבד של החהורה מישראל. למרות זאת, בהפועל מנסים להשאיר את התקציבים והשמות הגדולים מחוץ למגרש. המסר המרכזי שהעביר המאמן לשחקניו הוא להאמין בעצמם לאורך כל 90 הדקות ולהתרכז אך ורק במשחק הראשון, מבלי לחשוב בשלב הזה על הגומלין. במועדון מאמינים כי אם יעשו את העבודה הערב וישיגו תוצאה טובה, הלחץ עשוי לעבור לצד האיטלקי לקראת המפגש השני.

ברדה ואנשיו כמובן מודעים לאיכות הרבה שעומדת מנגד ולשמות הבולטים השחקנים בסגל של מאוריציו סארי בהם: ג'ורג'יו סקאלביני, מארטן דה רון, אדרסון וג'יאנלוקה סקמאקה. למרות זאת, הגישה שאיתה רוצים האדומים לעלות לדשא ברורה: לשים את התקציבים, השמות ופערי הרמות בצד, לשחק כדורגל ולהאמין שהכול יכול לקרות.

בצד המקצועי, דגלאס אווסו שאינו נמצא בכושר משחק מלא, צפוי להתחיל את ההתמודדות על הספסל. אלטמן, שלא נכלל בסגל בחצי הגמר לאחר שנפל על ידו וסבל מנקע, עדיין מתמודד עם הפגיעה, אך היא אינה צפויה למנוע ממנו לקחת חלק במשחק. הסטטוס של טוריאל כאמור ייקבע לפני הפתיחה.