הפועל תל אביב גברה על קטוביץ' 2:3 בסיכום שני המפגשים והעפילה לשלב הפלייאוף של מוקדמות הקונפרנס ליג, אך הסיפור סביב המפגשים מול הפולנים נמשך. עיתונאי מקומי, לוקאש אולקוביץ', טען כי אנשי המוסד עקבו אחר אוהדים ואף ניסו לדלות ממנו מידע.
אולקוביץ' סיפר כי במהלך שהותו סביב המשחקים נתקל באדם שעורר את חשדו, לאחר שלדבריו ניסה לדלות ממנו ומעמיתיו מידע על אוהדי הפועל תל אביב ועל האופן שבו יתקבלו בפולין: "הוא כביכול דיבר על עצמו, אבל הייתה לי הרגשה שהוא מנסה להוציא מאיתנו מידע - מה הלך הרוח כלפי אוהדי הפועל, איך יקבלו אותם בפולין".
הרשמו לליגת החלומות של XI MOBILITY MOTORS וערוץ הספורט. בנו את הקבוצה שלכם!
בהמשך לדבריו, אולקוביץ' טען כי ההתנהלות הזו אינה מקרית ותקף בחריפות: "המוסד רודף אחרי אוהדים. הם יוצרים אווירת טרור".
אולקוביץ' סיפר גם על אירוע נוסף שהתרחש במסיבת העיתונאים לאחר המשחק בין הפועל תל אביב לקטוביץ', אך לא פירט לגביו מעבר לכך וציין כי מדובר היה ברגע משמעותי מבחינתו.
הטענות של אולקוביץ' מגיעות על רקע המתיחות ששררה סביב צמד המפגשים בין הפועל תל אביב לקטוביץ' והחשש מאירועים בין מחנות האוהדים. חשוב להדגיש כי מדובר בטענותיו של העיתונאי, ולא פורסם אישור לכך שהאדם שאליו התייחס אכן היה קשור למוסד.