ערב אלופות משובח. המחזור הרביעי במפעל היוקרתי ביבשת יצא הערב (שלישי( לדרך. למעט המפגש בין ליברפול לריאל מדריד והמשחקים המוקדמים, נערכו עוד שישה משחקים נפלאים, ואנחנו כאן כדי לסכם לכם את כולם.
פריז סן-ז'רמן - באיירן מינכן 2:1
הבווארים הגיע כשהם עם 15 ניצחונות רצופים, ובידיעה שהם רוצים להמשיך את הרצף מול אחת היריבות החזקות בעולם. האורחת נזקקה לארבע דקות בלבד כדי לשבור את הגנת אלופת אירופה, לאחר איבוד כדור שהוביל למתפרצת מהירה - שבסיומה לואיס דיאס מצא את הרשת לאחר שבעיטה ראשונהשל מייקל אוליסה נהדפה. החבורה של לואיס אנריקה חשבה שהשוותה בדקה ה-22, כשעוסמאן דמבלה דחק בחזהו כדור לרשת, אך השער נפסל בשל נבדל - וזוכה כדור הזהב, שרק חזר מהפציעה בירך, הרגיש בה כאבים מיד לאחר השער הפסול, והוחלף בדקה ה-25 בלבד.
בדקה ה-32, דיאס השלים צמד שהימם את הפארק דה פראנס, לאחר שחטף ממרקיניוס - שהיה לא עירני. לצערו, דיאס הכתים את המחצית המבריקה שלו, כשספג כרטיס אדום בעקבות תיקול חריף על אשרף חכימי, שנפצע ונאלץ לצאת רגע לפני ההפסקה כשהוא ממרר בבכי.
הצרפתים סוף-סוף מצאו את הרשת בדקה ה-74, כשז’ואאו נבש חדר לרחבה ודחק פנימה אחרי כדור רוחב של לי קאנג-אין, אך זה פשוט לא היה מספיק עבורה. הבווארים האריכו את מאזן הניצחונות המושלם שלהם בכל המסגרות ל-16 משחקים רצופים, עלו לפסגת טבלת ליגת האלופות ונשארו מושלמים יחד עם ארסנל (ועם אינטר, שתשחק מחר). צפו בתקציר המשחק בנגן שלמטה