ערב שוויוני. המחזור ה-18 בליגה הלאומית הסתיים הערב (שני), עם שלושה משחקים מרתקים. מכבי פ"ת ורמת גן סיימו ב-2:2 דרמטי ועכו וחדרה נפרדו בתיקו 1:1 רב מצבים
מכבי פ"ת - הפועל ר"ג 2:2
מוליכת הליגה הלאומית רצתה להגדיל את הפער ממכבי הרצליה בפסגה, והיא התחילה טוב. המשחק היה מאוזן בהתחלה, אך עם הדקות נטה לכיוון המארחת, שהצליחה לעלות ליתרון כבר בדקה ה-15, אחרי שכדור תועה הגיע לרגליו של עידו כהן - ששלח טיל אדיר ומצא את הרשת.
האורדונים היו אגרסיביים וניסו להגיע לרחבה של מרקו וולף, ואף הצליחו לסכן אותו, אך הוא היה מספיק עירני כדי לספק הצלות מרשימות שהשאירו את שערו נקי. מנגד, גם למכבי פ"ת היו את ההזדמנויות שלה, אך היא לא ניצלה אותן.
במחצית השנייה היא העלתה הילוך מול קבוצת הצמרת, והכפילה את היתרון בדקה ה-55. עידן דהן הרים כדור נפלא לעברו של מוחמד ח'טיב, ששלח רגל הארוכה וכבש מהאוויר שער נפלא.
אך למה שקרה בעשר הדקות האחרונות אף אחד לא ציפה. בדקה ה-84 קנדי מוסונדה בועט מחוץ לרחבה ופגע בהדר פוקס, והכדור התגלגל אל הרשת. חמש דקות לאחר מכן, נדב מרקוביץ' הבקיע בעצמו וקבע חלוקת נקודות סופר דרמטית. המארחת מאבדת 2 נקודות חשובות, ולמרות זאת היא עדיין מובילה את הטבלה. מסאי דגו ושחקניו הוציאו את המיטב מהמשחק, למרות שלא התעלו לרמה גבוהה היום. צפו בתקציר בנגן שלמטה