אחרי מספר שנות היעדרות, מכבי אשדוד חזהר לבמה הגדולה של הכדורסל הישראלי ככשעלתה בעונה שעברה לליגת העל, ואחרי בנייה מעניית במהלך הקיץ נחתו היום בישראל צמד הזרים רוברט טרנר ומרקיז מקדאפי.
מחר בערב, בדיוק שבועיים לפני המשחק הראשון נגד הפועל ירושלים במסגרת גביע ווינר, תקיים הקבוצה אימון ראשון בסגל מלא וביום חמישי בשעה 19:00, יתקיים אימון פתוח לקהל האוהדים ורוכשי המנויים.
טרנר, שממשיך עם הקבוצה מהליגה הלאומית, דיבר לאחר הנחיתה: "מרגיש כמו לחזור הביתה. מחכה כבר להתחלה החדשה. היה לי קיץ נהדר עם המשפחה שלי ועכשיו אני עם המשפחה השנייה שלי".
"זה אתגר חדש. כדורסל זה כדורסל ואני מחבק את האתגר החדש. אני מחכה כבר לפגוש את החברים החדשים ונראה למה אנחנו מסוגלים. כשעובדים נכון וחזק ומשקיעים כמו שצריך, התוצאות מגיעות".
על החברים החדשים לקבוצה סיפר: "אני מצפה מהם לבוא ולעבוד קשה. לכל אחד מהם היו הצלחות במקומות בהם שיחקו ויש לנו שחקנים עם הרבה מאוד ניסיון כדי לצאת לדרך החדשה שלנו".
מקדאפי, שישחק לראשונה בישראל, אמר: "אני נרגש מאוד. שמעתי הרבה מאוד מחברים ששיחקו פה ואמרו שזה מקום נהדר לשחק בו אז אני מרוצה. נרצה לנצח כמה שיותר. נרצה להוכיח לליגה שאנחנו קבוצה שלא קל לשחק נגדה ואני רוצה להיות הגרסה הכי טובה של עצמי, להשתפר ולעבוד קשה".
"מה אני יודע על הליגה בישראל? יש פה הרבה מאוד אמריקאים ורבים מהם מאוד טובים, אז אין ספק שזה הולך להיות אתגר מעניין. אני לומד עדיין על אשדוד ומחכה לפגוש את הקהל, כי אני אחד שצריך את הקהל איתו. אני עדיין בהליך למידה, ראיתי וידאו של העיר שנראית נהדר ואני מקווה לחוויה טובה".